Våre sommertilbud

Vi tilbyr tre gratis natt på et 4-stjerners hotell for vår Allon4 behandlingspakke.
Vi tilbyr gratis flybillett for Tromsø / Trondheim - Budapest flyreiser.

Dette tilbudet gjelder kun for behandlinger som koster mer enn 60000 kroner.
Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet kun gjelder for pasienter som kommer for sin første behandling.

Marius Fischer

Tannlege

TANNBEHANDLING I UTLANDET

Gratis Undersøkelse
i Oslo, Trondheim og Tromsø på utvalgte datoer.

Gratis undersøkelse er på utvalgte datoer hos tannlege Marius Fischer – kan bare bestilles ved å fylle ut skjema på denne siden.

Hvis du ikke kan møte på de datoene, kan du komme hvilken som helst dato hos en av de faste tannlegene på klinikkene, men da må du betale for undersøkelsen.

Hva skjer på konsultasjonen?

Tannlege Marius registrerer status på tenner og snakker med deg om dine ønsker og forventninger, og lager en behandlingsplan. Hvis det er nødvendig å ta 2D- eller 3D-røntgenbilder er det noe man må betale for.

Hvis undersøkelsen blir utført av allmenntannlegene på en av klinikkene i Norge, vil de sende oss røntgenbilder, status, eventuelle foto og annen informasjon som blir samlet inn på konsultasjon. Våre tannleger i Budapest vil gå gjennom alt vi får tilsendt, og lager en behandlingsplan med pris for behandling hos oss i Budapest.

Vi tar kontakt med deg for å presentere plan, pris og annen nyttig informasjon.

Har dere klinikk i Norge?

Vi har samarbeid med noen utvalgte norske klinikker. Der kan du få utført en konsultasjon/undersøkelse, slik at vi kan lage en behandlingsplan før du eventuelt bestemmer deg for om du vil reise til Budapest.
Hvis du har behov for etterkontroll etter behandling i Budapest, som f.eks. suturfjerning, kan du gjøre det på klinikken i Norge.

Hvilken behandling kan jeg få i Budapest?

Vi tilbyr omfattende tannbehandling ved å reparere knekte og ødelagte tenner. Tannkroner og broer i løpet av én uke. Vi kan også erstatte én eller flere tenner med tannimplantat. Mange kommer til oss for å trekke tenner, sette inn implantat og feste tenner på implantat, alt på samme uke. Vi tilbyr også spesialløsninger for de som har for lite ben for vanlig tannimplantatVanlig behandling utfører vi også, som fyllinger, rotfylling, tannproteser/gebiss osv.

Hvilket språk snakker de på klinikken i Budapest?

Tannlegene snakker engelsk.
Men vi har en norsktalende ansatt på klinikken i Budapest, som hjelper deg med å organisere reise, og kan svare på de fleste spørsmål du måtte ha før, under og etter reisen. Hvis du ikke snakker engelsk, kan dere avtale at han er tilstede når du får tannbehandling.

Hva koster behandling?

Hvis du bestiller time for konsultasjon i Norge, kan du få pris før du reiser. Men du kan også reise direkte til Budapest for konsultasjon og starte behandling.
På generell basis kan man spare 30-70% på behandling i Budapest i forhold til norske klinikker. Den som trenger mye behandling vil spare mest. Trenger du behandling til 15.000 kr eller mindre i Norge, vil du trolig ikke spare noe ved å reise til Budapest, men du får jo en fin ferietur.

Trygderefusjon på tannbehandling

Har du krav på refusjon på tannbehandlingen, lager vi søknadsskjema som du sender inn til Helfo. Vi kjenner regelverket veldig godt da vi har drevet med tannturisme siden 2007.

Kontakt oss

Har du spørsmål om tannbehandling, pris eller andre ting, kan du booke en samtale på TLF eller sende oss en skriftlig henvendelse. Vi snakker og skriver norsk, så ikke vær redd for å ta kontakt.

Kontakt

Fyll ut skjema hvis du er interessert I time for undersøkelse/konsultasjon

Interessert i tannbehandling i utlandet?
Ring oss på 91 90 02 49 eller send inn skjema så tar vi kontakt med deg. Vi som svarer deg er norsk, derfor ønsker vi gjerne at du skriver til oss på norsk.

Bestill undersøkelse